English     Deutsch     Nederlands

Het gracieuze Casagrande dei conti Brandolini d'Adda is de ultieme locatie in Italië om volledig tot rust te komen. In dit luxueuze, 15e-eeuwse landhuis in Cison di Valmarino, aan de voet van de Dolomieten, komt alles samen voor het perfecte verblijf met familie of vrienden. U logeert in een net gerestaureerd monument dat behoort tot de adelijke familie Brandolini d'Adda die door de eeuwen heen een belangrijke rol heeft gespeeld in de streek.

 

U waant zich hier in de Renaissance, met alle gemakken van de 21e eeuw. De ruime kamers bieden een groot comfort met hun hoge plafonds en stijlvolle privébadkamers. Er zijn drie salons waar u kunt genieten bij het haardvuur. Alle ruimtes zijn ingericht met modern Italiaans design gecombineerd met klassieke meubels en kunstwerken die al honderden jaren toebehoren aan de Brandolini d'Adda familie.

 

In de tuin, die twee hectare groot is, ligt een 18-meter lang zwembad en onder de monumentale kastanjebomen zit u heerlijk beschut. Een privékok en bediening kunnen ervoor zorgen dat u niets te kort komt, maar u kunt uiteraard ook lekker zelf koken.

Tijdens uw verblijf in Casagrande dei conti Brandolini d'Adda hebt u al het goede dat Veneto te bieden heeft binnen handbereik. Binnen een uur bent u in Venetië, Padova en Treviso. U zit midden in de Prosecco streek en in het bergachtige gebied zijn talrijke wandel- en fietsroutes.