Onregelmatig kunt u in Casagrande dei conti Brandolini d'Adda een weekend lang bijzondere, intieme concerten bezoeken. Dit zijn de enige momenten dat het mogelijk is om alleen of als stel en niet in een groep een kamer te reserveren. Houd deze website in de gaten voor de bijzondere projecten en mail met ghisbrando@yahoo.com voor meer informatie.

 

Stirred

Villa Casagrande biedt nu Stirred, de spannende nieuwe keuken vakantie-ervaring van Sarah Roberts, voorheen van La Cacciata met Alastair Little en Tasting Places. Ga naar www.stirredtravel.com voor alle details, op maat gemaakte reizen data en prijzen.

 

Villa Valmarana ai Nani

Deze organisatie verzorgt speciale rondleidingen in de mooie Villa Valmarana ai Nani in Vicenza. Deze villa is wereldberoemd door de fresco's van Tiepolo.

 

Vistorta Vinyard

Wanneer u verblijft Cison di Valmarino, kunt u tijdens een bezoek aan de Vistorta Vinyard van Conte Brandino Brandolini d'Adda kennis maken met de beste wijnen die deze streek biedt.

 

Osteria al Castelletto

Een bezoek aan de Osteria al Castelletto zal u en uw vrienden zeker aangenaam verrassen. Clemmie serveert traditionele gerechten met een grote aandacht voor smaak, kwaliteit en de seizoenen.

 

Monica Arpesani

Monica Arpesani studio voor interieur ontwerp