Casagrande dei conti Brandolini d'Adda is beschikbaar voor groepen tussen acht en zestien personen voor minimaal een week. Via een imposante hal, gedecoreerd met gigantische zwaarden, armaturen en sculpturen, betreedt u het landhuis.

 

Op de begane grond zijn twee salons, twee eetzalen en een zeer aangename, moderne keuken met een traditionele Venetiaanse openhaard. Vanuit hier kijkt u uit op de rozentuin. Na een duik in het 18-meter lange zwembad met uitzicht op de Alpen, kunt u de lunch of het diner ook buiten nuttigen onder de monumentale kastanjeboom. Een volledig verzorgd verblijf met privékok en bediening behoort tot de mogelijkheden.

 

De tweede verdieping heeft een salon met openhaard, een tv-kamer en vier statige slaapkamers, waarvan twee nog de originele fresco beschilderingen uit 1823 hebben. De comfortabele kamers hebben zeer moderne badkamers met een baduitzicht op de tuin. Het 15de-eeuwse deel van het landhuis heeft vier slaapkamers en drie badkamers met uitzicht op de stallen en de tuin.

 

De resterende, nog lege gebouwen van Casagrande dei conti Brandolini d'Adda hebben een totaal van 2.500 vierkante meter. Dit zijn onder meer de oude stallen en de zolders waarop het zijde gedroogd werd. Hier is ook de film 'Mogliamante' met Marcello Mastroianni opgenomen.